Groepsbungalow

Je kunt hier een groepsbungalow huren

Wie op zoek is naar een groepsbungalow in Nederland of België van 8 tot 20 personen, vindt deze hier. Groepsbungalows vind je op de grotere en best gefaciliteerde bungalowparken. Hier vind je ook villa’s en luxe vakantiehuizen voor grote groepen. De hond is veelal welkom. Een grote groepsbungalow of groepsaccommodatie kan wel 10 tot 12 slaapkamers hebben.

groepen groepsaccommodaties banner


Groepsbungalows Nederland

In Nederland vind je vele bungalowparken met groepsbungalows. Je kunt ook een groepsbungalow Nederland huren op een bungalowpark met restaurant en binnenzwembad. Voor de kleintjes is een binnenspeeltuin natuurlijk ideaal. Vakantiepark ketens in Nederland met een groot en gevarieerd aanbod groepsbungalows zijn Landal, Roompot, RCN Parken en EuroParcs. Die parken zijn ook geschikt om er een familieweekend of reünie te vieren.


met de familie eten

Groepsbungalows België

Indien je een groepsbungalow in België wilt huren, heb je wat mindere keuze dan in Nederland maar er zijn alles bij elkaar opgeteld toch wel heel wat mogelijkheden. Zo kan je bij zowel Center Parcs als Landal Green Parks een luxe groepsbungalow België huren. Ook als je op zoek bent naar een groepsbungalow België met privé sauna of andere wellness voorziening.


Groepsbungalow voor familieweekend huren.

De meeste groepsbungalows worden gehuurd in het kader van een familiereünie of familieweekend. Bijna altijd vind je deze gezellige familiebungalows op vakantieparken met buiten- of binnenzwembad. Soms is er een overdekt zwembad, buitenzwembad en binnenspeeltuin op het park aanwezig. Deze groepsbungalows zijn ook ideaal voor een familie vakantie met kinderen en hond.


buiten eten met een groep vrienden

Groepsbungalow 8-12 personen.

Het aanbod groepsbungalows is in de categorie 8 tot en met 12 personen groot. Deze zijn ideaal voor grote gezinnen en families met 3 tot 9 kinderen. Maar deze groepsbungalows met 3 tot wel 6 slaapkamers kunnen ook aantrekkelijk zijn voor 2 of 3 gezinnen die gezamenlijk op vakantie wille gaan en de kosten van verblijf zo laag mogelijk houden. Deze gezinnen kunnen er ook voor kiezen een goedkope groepsaccommodatie 12 personen te huren.


Groepsbungalow 14 personen

Een 14 persoons groepsbungalow kan wel tot 7 slaapkamers hebben. En meestal heeft iedere slaapkamer zijn eigen sanitair. Ideaal als je met bijvoorbeeld 7 echtparen een weekendje weg wilt inclusief overnachting of als vrienden groep er op uit wilt gaan.


Groepsbungalows 16 personen

Een groepsbungalow van 16 personen heeft meestal 5 tot 8 slaapkamer en veelal 2 tot 3 badkamers. Je vindt dit type grote groepsbungalows meer in Nederland dan in België. Je kunt in België wel weer kiezen uit een groter aanbod particuliere vakantiehuizen en chalets 16 personen. Deze groepsbungalows zijn ideaal om met 3 gezinnen op vakantie te gaan.


familiefoto grote groep weekendje weg

Groepsbungalows 18 -20 personen.

Een 18 tot 20 persoons groepsbungalow heeft wel 6 tot 10 slaapkamers en 3 tot 5 badkamers. Je vindt deze grootste groepsbungalows op de grotere familiebungalow parken met zwembad. Je huurt zo een grote bungalow voor de familie- of vrienden groep meestal op basis zelfvoorziening. Op de grote parken met zwembad en speeltuin, vind je ook de betere restaurants. Daar kan je voor relatief weinig geld uit gaan eten.


Een groepsaccommodatie is meestal groter dan een groepsbungalow

Heeft een groepsbungalow meestal slaapplaatsen voor grote groepen tot 20 personen, groepsaccommodaties kunnen wel een overnachtingscapaciteit voor grote groepen tot 300 personen hebben. Voor hele grote groepen dus. Je hebt meerdere typen groepsaccommodaties. De bekendste zijn voor de familie- en vrienden groepen. Maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bruiloft of yoga weekend kan er een grote groepsaccomodatie gehuurd worden. Soms ook inclusief catering.


roompot groepen banner