Vind hier een vakantiehuis grote groep Nederland.

Wie een vakantiehuis grote groep Nederland zoekt, vindt hier de mooiste accommodaties. Van een luxe familie villa voor 16, 18, 24 tot 40 personen aan de Nederlandse Kust tot een grote groepsaccommodatie met 14, 15 of 16 slaapkamers in Friesland, Drenthe of Limburg. Van grote groepsaccommodaties in Nederland met privé zwembad tot grote bungalows op vakantieparken. Je kunt ook een vakantiehuis grote groep Nederland met zwembad en sauna of jacuzzi huren, ideaal voor een relax weekend Nederland.

Vakantiehuizen grote groepen Nederland 10 tot 20 personen.

Indien je een vakantiehuis grote groep Nederland wilt huren voor een weekendje weg met 10 tot 20 personen, is er een uitgebreide keuze. Het is bijvoorbeeld mogelijk een groot vakantiehuis Nederland 14, 16 of 18 personen met zwembad, sauna, aan zee te huren. Je kunt in deze categorie een particulier vakantiehuis Nederland huren of gaan voor een grote vakantiebungalow of villa op een luxe vakantiepark. Een familiebungalow huren is ook een optie.

Grote vakantiehuizen Nederland 20 tot 30 personen

Wie een vakantiehuis voor een grote groep in Nederland zoekt voor 20 tot 30 personen, heeft nog steeds ruime mogelijkheden. Je kunt via ons een 20, 22, 24, 28 of 30 persoons vakantiewoning in Drenthe, Gelderland, Overijssel of Limburg huren maar aan de Nederlandse kust zijn ook volop mogelijkheden. Wat dacht je van een vakantiehuis 18 of 20 personen op Texel, Ameland of Terschelling? Of een villa aan het water 12 tot 20 personen met aanlegsteiger voor de boot? Aan de Friese Meren bijvoorbeeld?

Vakantiehuis grote groep Nederland 30 tot 40 personen

Wie een groot vakantiehuis Nederland voor 30, 32, 34, 36 of 38 personen wil huren, kan kiezen uit een aanbod van bijna 100 unieke accommodaties voor groepen. Hierbij heb je de mogelijkheid een groepsaccommodatie of vakantienboerderij te huren. Accommodaties voor groepen 30 tot 40 personen Nederland vind je met name in Gelderland, Drenthe en Overijssel.

Grote groepshuizen Nederland 40 tot 50 personen

Voor een weekendje weg Nederland met een grote groep 40 tot 50 personen, huur je een groepshuis, groepsaccommodatie of groot vakantiehuis. Het aanbod grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties Nederland 40 tot 50 personen is beperkt. Als je een familieweekend- en vriendenweekend accommodatie Nederland voor een grote groep 40 tot 50 personen wilt huren, is het zaak deze tenminste 3 maanden voor vertrek te reserveren.

Accommodaties grote groepen Nederland 50 tot 100 personen.

In Nederland vind je een 30 tot 40 accommodaties met een bedden capaciteit voor 50 tot 100 personen. Als je een grote groepsaccommodatie Nederland zoekt voor 60, 70, 80, 90 of 100 personen, is het zaak deze tenminste 6 maanden voor het uitje of evenement te reserveren.

Grote groepsaccommmodaties Nederland voor groepen groter dan 100 personen.

Een evenement of weekendje weg Nederland met een groep groter dan 100 personen? Als je met een groep van meer dan 100 personen in een grote groepsaccommodatie Nederland wilt overnachten, is de keuze aanzienlijk beperkter dan met een weekendje weg Nederland met minder dan 100 personen. Het aantal grote groepsaccommodaties met een capaciteit van meer dan 100 personen, is beperkt. Boek daarom je grote groepsaccommodatie Nederland tenminste een jaar vooraf. Dat biedt je de hoogste mate van zekerheid een weekend met een hele grote groep in Nederland te kunnen organiseren. Je kunt zo een grote groepsaccommodatie Nederland op basis van zelfvoorziening huren of een cateraar inschakelen. Er zijn ook koks die op locatie kunnen koken en gespecialiseerd zijn in het bereiden van maaltijden voor grote groepen.

Voor iedere grote groep juiste vakantiehuis

Voor iedere groep is er wel een groot vakantiehuis in Nederland te vinden die perfect aansluit op de wensen van de groep. Er zijn ook grote vakantiehuizen Nederland voor mindervalide groepen te huur. En natuurlijk kan je hier een vakantiehuis Nederland met tafeltennistafel voor een vriendengroep huren.

vakantiehuis grote groep

Luxe groepsaccommodatie Nederland huren voor grote groep?

Het aanbod luxe groepsaccommodaties in Nederland is groot. Indien je een echt luxe groepsaccommodatie in Nederland zoekt voor een grote groep van 30 tot 70 personen, wordt de spoeling wat dunner. Op deze pagina presenteren wij een aantal grote groepsaccommodaties Nederland voor groepen van 30 tot 60 personen. Je vindt hier ook luxe groepshuizen Nederland met privé zwembad, sauna en jacuzzi. En hier vind je vakantiehuizen Nederland voor grote groepen.

Op zoek naar goedkoop vakantiehuis grote groep?

Grote vakantiehuizen in Nederland hoeven niet definitie duur te zijn. De faciliteiten en ligging van de accommodatie is in hoofdzaak bepalend voor de hoogte van de huurprijs. Indien je bijvoorbeeld een vriendenweekend in Nederland organiseert voor een groep van 30 personen, kan je bij ons een vriendenweekend accommodatie huren voor onder de 1.000 euro. Voor een schoolkamp in Nederland kan je een goedkope vakantieboerderij huren en voor een familieweekend een last minute groepsaccommodatie.

Zie actuele aanbiedingen

Op zoek naar een acccommodatie voor een grote groep binnen Nederland welk niet zo duur is? Kijk naar de actuele aanbiedingen en boek je grote vakantiehuis in Nederland voordelig. Een vakantiehuis grote groep hoeft niet duur te zijn. Dat geldt zeker ook voor last minute aanbiedingen grote groepen.

groepsfoto

Vakantiehuis grote groep Nederland aan zee.

Wie zijn familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend aan zee wil vieren, heeft in Nederland een beperkte keuze in grote accommodaties. Wij hebben een selectie gemaakt van vakantiehuizen voor grote groepen aan zee in Nederland. Van een groot vakantiehuis aan zee voor 22 personen in Noord-Holland tot een grote groepsaccommodatie voor 50, 60 of 70 personen in Zeeland. Reserveer een vakantiehuis grote groep aan zee tenminste 6 maanden voor vertrek. Dit geldt ook voor grote vakantiehuizen aan zee in Italië, Frankrijk, Portugal en andere landen aan de kust. Je kunt bij ons ook een particulier vakantiehuis met jacuzzi huren.

Luxe villa grote groep met privé zwembad huren

Op zoek naar een luxe vakantiehuis in Nederland voor grote groep met privé zwembad? Er zijn grote vakantiehuizen en luxe villa’s in Nederland met eigen zwembad te huur voor grote groepen tot wel 60 personen. Je kunt ook een luxe villa in Nederland met privé zwembad voor een groep huren. Er zijn enkele grote groepsaccommodaties met verwarmd binnenzwembad en privé sauna in Nederland te huur. Ook voor een verwen weekend met vriendinnen. Je kunt ook een vakantiehuis met binnenzwembad voor 22 personen boeken. Ideaal voor een luxe wellness vakantie met een groep.

Waar moet je bij het reserveren van een vakantiehuis grote groep op letten?

Of je nu een vakantiehuis grote groep Nederland, België, Duitsland of Frankrijk wil huren, er zijn een aantal puntjes waar je rekening mee moet houden. Zo moet je altijd een borg betalen als zekerheid voor de verhuurder en krijg je vaak te maken met verplichte kosten zoals schoonmaak en huur beddengoed. Tegenwoordig kan je de meeste grote vakantiehuizen contactloos huren. Als je een vakantiehuis grote groep hebt geboekt, is het belangrijk om na te kijken of op de huurovereenkomst staat opgenomen dat huisdieren zijn toegestaan. Verder is het zaak in voorkomende gevallen de groepsaccommodatie, vakantieboerderij of grote vakantiewoning vóór het reserveren te bezichtigen. Een aanvraag tot bezichtiging van een vakantiewoning voor een grote groep kan via het contactformulier van de aanbieder of via ons contactformulier. Een grote accommodatie bezichtigen voor het boeken, is meestal alleen mogelijk indien je een optie neemt.