Vakantieboerderij Alphen – Nederland – Noord-Brabant – 165 personen

1,978.00

Deze kampeerboerderij in het Brabantse Alphen is geschikt voor groepen van 70 tot 160 personen. Gelegen in een bosrijk gebied in het gastvrije Brabant op 3km afstand van de Belgische grens.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: GR2601 Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze kampeerboerderij is gelegen in een bosrijk gebied. Op loopafstand is een zeer mooi natuurgebied met veel bos en heideveld met historische en landschappelijke waarden. Zo bevindt zich vlak achter de kampeerboerderij een prachtig uitgestrekt heide gebied, met fenomenale historische Keltische begraafplaatsen! Ook kun je een fraaie wandeltocht maken door een moerassig gebied en, natuurlijk niet te vergeten, zijn de imposante bossen waar je menig dier tegen zult kunnen komen. 

Een groepsaccommodatie in Brabant met groot sportveld 

De groepsaccommodatie heeft een ruime horeca keuken. De recreatiezaal is ingericht in  “oude boeren stijl” en heeft een bar met voldoende tafels en stoelen. Er is een muziekinstallatie en tafelvoetbal. 6 slaapzalen in het bijgebouw met ieder een eigen entree en een eigen wasgelegenheid met wastafels, douches en toiletten. Hier is ook nog een extra zit- annex workshop ruimte met tafels en stoelen. Bij de groepsaccommodatie is een groot sportveld met voetbalgoals, volleybalnet en een tafeltennistafel. Naast het sportveld is nog een unit met spelmateriaal en extra tafels en stoelen. Er zijn verschillende puzzel- en wandeltochten vanaf de kampeerboerderij. 

Maak samen diverse fietsroutes 

Mooie fietsroutes lopen langs de kampeerboerderij zoals het “Bels lijtje”een fietsroute van Tilburg naar Turnhout. In de omgeving is voldoende te beleven zoals de Efteling en Bobbejaanland. Op 25 minuten lopen is een zwembad, maar ook een excursie op de veehouderij bij de groepsaccommodatie hoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , ,

Badkamers

, , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,