Vakantiehuis grote groep Ardennen

Voor wie een vakantiehuis grote groep Ardennen zoekt.

De Ardennen zijn uitermate geschikt voor een vakantie met vrienden, collega’s of familie. Je hebt er geweldige groepshuizen, kastelen en chalets. Als je met een grote groep in de Ardennen wilt overnachten kan je een groepsvakantiehuis Ardennen boeken, een familieweekend accommodatie of landhuis of kasteel Ardennen. Je kunt ook een groot vakantiehuis Ardennen huren, voor een vakantie met een grote groep tot wel 90 personen.

groepen groepsaccommodaties banner


Vakantiehuis grote groep Ardennen met zwembad

Een groot vakantiehuis met zwembad huren is ideaal als je en weekendje weg met familie of vrienden wilt boeken. Het allermooiste is dan een groot vakantiehuis Ardennen met binnen zwembad. Een vakantieboerderij Ardennen met overdekt zwembad is ook een optie. Als je voor jouw vrienden- of familieweekend een vakantiehuis grote groep Ardennen zoekt met eigen zwembad, kan je het filter “met zwembad” inschakelen. Je krijgt dan alle grote vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en overige grote vakantiehuizen Ardennen met privé zwembad te zien.


Kasteel Ardennen huren

Als je een bijzonder feest te vieren hebt zoals een bruiloftsfeest, is een kasteel Ardennen met feestzaal boeken een optie. Er zijn meerdere kastelen in de Ardennen die over een trouwzaal en / of feestzaal beschikken maar je kunt natuurlijk ook een groot kasteel Ardennen huren en elders een aparte trouw- of feestzaal huren. In combinatie met catering of een kok aan huis, kan je dan een fantastisch programma voor je huwelijksfeest in elkaar zetten.


Professioneel weddingplanner inhuren voor je huwelijksfeest Ardennen

Je kunt eventueel een professioneel weddingplanner er bij halen. Zo een professional kent ook de mooiste kastelen voor grote groepen in de Ardennen. Als wij je van dienst kunnen zijn met het vinden van een kasteel, landhuis of andere trouwlocatie Ardennen, schakel dan “onze gratis zoekservice”in. Wij zijn je graag van dienst, ook als je voor een groep van 20, 30, 38 of 50 personen een groot vakantiehuis Ardennen zoekt.

groep gezellig aan tafel in de tuin

Vakantiehuis grote groep Ardennen gehandicapten

Als je een familieweekend, vriendenweekend of trouwfeest Ardennen wilt organiseren en een mooie plek zoekt om te feesten en overnachten, kan dit een probleem opleveren als één of meerdere van de deelnemers gehandicapt of mindervalide zijn. Het is daarom belangrijk dat het vakantiehuis Ardennen voor jullie grote groep over een slaapkamer op de benedenverdieping beschikt, die aangepast is voor mindervaliden. Deze moet rolstoelvriendelijk zijn. Een aangepast toilet en badkamers is ook een voorwaarde. Gelukkig zijn er in zowel de Hoge als de Lage Ardennen vele grote vakantiehuizen beschikbaar met een aangepaste slaapkamer op de begane grond en andere aanpassingen voor gehandicapten.


Groot vakantiehuis Ardennen huren voor meerdere gezinnen

Het kan zijn dat je een groot vakantiehuis Ardennen zoekt voor meerder gezinnen. Zo een groot vakantiehuis, landhuis of vakantieboerderij moet dan meerdere huiskamers hebben en een grote kamer om gezellig samen te kunnen zijn. Dat er voldoende slaapkamers moeten zijn is vanzelfsprekend. Een andere optie is om 2 of 3 vakantiehuizen Ardennen naast elkaar te huren. Bijvoorbeeld op een bungalowpark Ardennen met familiehuizen of bungalows. Als je een vakantie met een grote groep in de Ardennen wilt vieren en kiest voor vakantiehuizen of chalets naast elkaar, boek deze dan wel tegelijk en vraag om een bevestiging van de huiseigenaar of receptie vakantiepark. Alleen dan heb je de zekerheid dat de vakantieverblijven naast elkaar liggen.


vakantie met grote groep familie

Groot vakantiehuis Ardennen meer dan 30 personen huren

Als je voor een groep van meer dan 30 personen een groot vakantiehuis Ardennen zoekt, kom je in een categorie terecht waarin het aanbod beperkt is en de vraag groot. Dit geldt al helemaal voor grote vakantiehuizen Ardennen 30, 40, 50 of 60 personen met privé zwembad. Een groot vakantiehuis Ardennen met 10, 11, 12, 13 of 14 slaapkamers is snel gevonden. Bezoek onze website , vakantiehuis 10 slaapkamers, je hebt er snel een groot vakantiehuis, landhuis of kasteel met minimaal 10 slaapkamers gevonden. Je vindt er zelfs groepsaccommodaties Ardennen met 15, 16, 17, 18 of 19 slaapkamers. Voor grote groepen tot wel 90 personen.


roompot groepen banner