Vakantiehuis grote groep met zwembad

Boek hier je vakantiehuis grote groep met zwembad

Op zoek naar een vakantiehuis grote groep met zwembad? Wie een groot vakantiehuis met privé zwembad zoekt, vindt hier het grootste en mooiste aanbod. Van een vakantiehuis grote groep met zwembad Ardennen 12, 14 personen tot een groepsaccommodatie met zwembad aan zee in Nederland, Frankrijk of Italië 20, 30 personen. Je kunt hier een ook vakantiehuis grote groep met buitenzwembad en sauna, jacuzzi huren. Of een vakantiehuis grote groep met binnenzwembad.

groepen groepsaccommodaties banner


Vakantiehuis grote groep met zwembad in Nederland, België

Grote vakantiehuizen Nederland en België met privé binnenzwembad zijn dun gezaaid. Boek daarom je vakantiehuis grote groep met zwembad in België of Nederland minimaal 6 maanden voor je familie- of vrienden uitje. Dat geldt zeker voor een vakantiehuis grote groep met zwembad, sauna en jacuzzi. Een vakantiehuis grote groep met buitenzwembad kan je wat korter voor aankomst boeken.

landal zwemparadijs banner


genieten in prive binnenzwembad

Groepen groter dan 30 personen

Grote vakantiehuizen met zwembad Nederland voor groepen groter dan 30 personen kan je zelfs het beste minimaal 8 maanden voor je weekendje weg of evenement boeken. In het geval van een groot vakantiehuis Nederland met zwembad en tenminste 12 slaapkamers, wordt aangeraden minimaal een jaar voor vertrek te boeken. Als je groep uit meer dan 80 a 100 personen bestaat zelfs nog eerder.

Vakantiehuis grote groep met zwembad aan zee

Grote vakantiehuizen aan zee en met privé zwembad zijn dun gezaaid. Als we het over grote vakantiehuizen Nederland voor groepen van 30, 32, 34 of méér personen hebben, zijn deze luxe vakantieverblijven met zwembad zelfs op 2 handen te tellen. Een groot vakantiehuis aan zee met indoorzwembad, sauna en jacuzzi is helemaal zeldzaam. Ons advies, boek grote vakantiehuizen met zwembad aan zee in Nederland tenminste een jaar vooraf. Alleen dan is er mogelijk nog een keuze. Zelfs bij Groepen.nl, de specialist in groepshuizen met zwembad in Nederland is dergelijk aanbod zéér beperkt.


Mindervalide vakantiehuis grote groep met zwembad

Grote vakantiehuizen met zwembad die geheel of gedeeltelijk zijn aangepast voor mindervaliden zijn in Nederland, België en Duitsland op beperkte schaal beschikbaar. Je kunt daarbij denken aan een aangepaste vakantiewoning die eigendom van een particulier is of een grote vakantiebungalow van een vakantiepark keten. Denk met name aan het huren van een aangepast vakantiehuis grote groep bij Landal.


Landal GreenParks

Met name Landal GreenParks heeft een aantrekkelijk aanbod mindervalide bungalows in Nederland voor grotere groepen. Je kunt bij Landal ook een aangepaste vakantiebungalow aan zee in Nederland huren. Ook voor groepen van 18, 20 of 22 personen. Bij groepen groter dan 20 personen kan je ook kiezen voor 2 aangepaste bungalows naast elkaar of mindervalide groepsaccommodaties. Bij Landal zijn veel parken rolstoelvriendelijk. Je kunt een mindervaliden vakantiehuis grote groep met zwembad bij Landal boeken tot ongeveer 22 personen. Houd er wel rekening mee dat het zwembad voor algemeen gebruik is en de zwembaden meestal niet over een tillift of hellingbaan beschikken.

zwembad plezier bij accommodatie

Grote groepsaccommodaties

Je kunt voor een familie- of vriendenweekend met een grote groep ook een grote groepsaccommodatie Nederland, België, huren. Hierbij kan je gaan voor een grote groepsaccommodatie met binnenzwembad wat een weekend met familie of vrienden nog aantrekkelijker maakt. Je kunt een dergelijke accommodatie voor een groep van 24 personen, 30 of 34 personen huren maar er zijn ook grote groepsaccommodaties te huur voor groepen van 45, 50 of 60 personen.


Vakantiehuis voor grote vrienden groepen

Een vakantiehuis grote groep met zwembad voor een vriendenweekend zoeken? Grote vakantiehuizen voor vrienden groepen moeten aan heel andere eisen voldoen dan die voor een familieweekend, bruiloftsfeest of personeelsuitje. Vriendenweekend accommodaties moeten niet alleen groot en volledig ingericht zijn, ze moeten ook in een omgeving liggen waar je met je vriendengroep kunt uit gaan.

vriendenweekend groepsfoto

Vier je vriendenweekend Nederland in de stad of aan de kust

Als je een vriendenweekend Nederland viert, is een vriendenweekend accommodatie in Tilburg, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht of Amsterdam ideaal. Maar een groot vakantiehuis in Scheveningen of Noordwijk aan Zee huren is ook niet verkeerd. Een vakantiehuis grote groep met zwembad, bar, tafeltennistafel en biljart is ook genieten. Een watervilla Friesland inclusief boot of sloep is in de zomer een goed idee.


roompot groepen banner