Vakantiehuizen voor grote groepen wintersport

Vakantiehuizen voor grote groepen wintersport, waar vind je die?

Indien je met een groep vrienden op wintersport vakantie wilt gaan en je vriendengroep bestaat uit meer dan 20 personen, is het vaak zoeken naar een geschikte accommodatie. Als je een groot vakantiehuis voor de wintersport op basis van last minute wil boeken, sta je bijna voor een onmogelijke taak.

groepen groepsaccommodaties banner

Op deze pagina geven we je een overzicht waar je vakantiehuizen voor grote groepen kunt boeken en dan speciaal voor een skivakantie Oostenrijk. Met extra aandacht voor single wintersport reizen en wintersport voor groepen jongeren.


landal zwemparadijs banner

Last minute skivakantie met grote groep boeken.

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Het is erg moeilijk om een paar dagen voor vertrek nog een groot wintersport vakantiehuis aan de piste te boeken. Het boeken van een wintersport groepsaccommodatie voor meer dan 12 personen is ook bijna onmogelijk. Als je echter de website
www.last-minute-skivakantie.com bezoekt, zijn er wellicht nog wel enkele mogelijkheden. Hier hebben ze zich helemaal gespecialiseerd in last minute skivakanties, ook voor grote groepen. Je kunt snel zien in welke wintersport landen er nog last minute wintersport accommodaties voor grote groepen beschikbaar zijn.


Vakantiehuizen voor grote groepen single wintersport

Bij single wintersport reizen wordt er meer verbleven in luxe hotels aan de piste dan grote vakantiehuizen. Je hebt verschillende soorten single skivakanties waaronder single skivakanties voor jongeren en wintersport single groepsreizen voor 50 en 55 plussers. Voor single groepsreizen worden er dus minder vakantiehuizen voor grote groepen gehuurd dan hotels. Boek hier je single wintersport 55 plus.

apres ski

Skivakantie voor groepen jongeren

Groepen jongeren boeken hun skivakantie bij reisorganisaties zoals Vinea, SnowMania of Husk. Je kunt al een jongeren skivakantie boeken als je 14 jaar bent. De meeste jongeren boeken dan ook een georganiseerde wintersport vakantie en huren zelf geen groot vakantiehuis voor de wintersport. Vakantiehuizen voor grote groepen worden meestal niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 23 of 24 jaar. Daar moet een volwassene bij zijn die de huurovereenkomst groot vakantiehuis ondertekent en de verantwoordelijkheid neemt. Voor groepen jongvolwassenen bestaat er vaak wel de mogelijkheid om grote wintersport vakantiehuizen in Oostenrijk, Italië of Frankrijk te huren. Soms wordt er wel een extra hoge borgsom als zekerheid gevraagd.

roompot groepen banner