Boek hier je vakantiehuis grote groep België.
Of je nu een luxe vakantiehuis grote groep België met zwembad en sauna zoekt of een goedkope groepsaccommodatie België, je vindt de mooiste accommodaties voor grote groepen België hier. Ook in Wallonië, Belgisch-Limburg een aan de Belgische kust.

groepen groepsaccommodaties banner


Vakantiehuis grote groep België met binnenzwembad

Op zoek naar een groepsaccommodatie of vakantiehuis grote groep met binnenzwembad België? Een accommodatie vrienden- of familie groep voor 20 tot 50 personen? In België vind je tientallen luxe vakantiehuizen, villa’s, kastelen en groepsaccommodaties met privé binnenzwembad. Ideaal voor een luxe vakantie België in het voorjaar, herfst of met de Kerst. Kijk met name naar de mogelijkheden in de Ardennen.

landal zwemparadijs banner


genieten in prive binnenzwembad

Grote vakantiehuizen België met binnenzwembad en privé sauna

Een aantal vakantiehuizen en grote groepsaccommodatie België hebben naast een verwarmd binnenzwembad ook de beschikking over een privé sauna, hottub of bubbelbad. Soms is er zelfs een echte wellness recreatie ruimte. Deze wellness groepsaccommodaties België vallen in een hogere prijsklasse maar kunnen worden bestempeld als “top accommodaties voor grote groepen”.


sauna met een groep

Vakantiehuizen grote groepen Ardennen met binnenzwembad

Je kunt zeker ook een groepsaccommodatie of vakantiehuis grote groep Ardennen huren met indoor zwembad. In de Ardennen vind je het grootste aanbod groepsvilla’s, kastelen en landhuizen met privé binnenzwembad. Een aantal van deze luxe vakantieverblijven voor grote groepen zijn ook geschikt voor een trouwfeest of als vergaderlocatie omdat ze een feestzaal of vergaderzaal hebben.


Vakantiehuis grote groep België vriendenweekend

Diverse grote vakantiehuizen en groepsverblijven België zijn geschikt als accommodatie voor een vriendenweekend. Zij hebben de beschikking over een bar, biljart, tafeltennistafel en soms een binnen- of buitenzwembad.


plezier met familie

Grote vakantiehuizen familieweekend België

Indien je op zoek bent naar een vakantiehuis grote groep België voor een familie reünie of weekendje weg met de familie, zoek je vooral naar luxe en kindvriendelijke vakantieverblijven België. Een grote vakantiewoning met binnenzwembad België met aparte speelzolder of speelruimte voor kinderen is zeker okay maar een fijne familie accommodatie heeft meer nodig. Een tuin met trampoline en zandbak is prettig maar een groepsaccommodatie op een bungalowpark België met binnenzwembad en indoorspeeltuin kan wellicht nog meer plezier betekenen.


Haken en ogen

Aan het huren van een familievilla, groepsbungalow of groepsaccommodatie België op een bungalowpark zitten voor een grote groep wel wat haken en ogen. Deze parken hebben in de regel géén geschikte accommodaties voor grote groepen.


vakantiepark plezier op de glijbaan

Vakantiehuis grote groep op bungalowpark België huren

Wie een vakantiehuis grote groep of groepsbungalow 30, 40 of 50 personen op een vakantiepark België zoekt, komt er al snel achter dat je op de vakantieparken België géén grote groepsaccommodatie boven de 20 personen kunt huren. Je bent in België voor grote groepen vakantieadressen aangewezen op particuliere accommodaties. Een groot vakantiehuis België huren op een vakantiepark is tot zo een 16 á 18 personen geen probleem. Daarbij komt dat je bij een verblijf op een vakantiepark de faciliteiten op het park moet delen, en zeker bij een familie- of vriendenweekend of huwelijksfeest, is dat vaak niet de bedoeling.


Mindervaliden faciliteiten

Je kunt een vakantiehuis grote groep België met mindervaliden faciliteiten huren. Voor als je met mindervaliden op vakantie gaat. Soms is er één slaapkamer aangepast voor mindervaliden maar er zijn ook mindervaliden groepsaccommodaties België te huur die volledig zijn aangepast voor gehandicapten. Denk aan een tillift, hoog/laag bedden en een verhoogd toilet. Alle mindervaliden vakantiehuizen en groepsaccommodaties België zijn rolstoel toegankelijk. Ook handig voor personen met een rollator.


vrouw in rolstoel op het strand

Goedkope groepsaccommodatie België huren

Niet iedere groep heeft budget voor het huren van een vakantievilla België met binnenzwembad of kasteel Ardennen met zwembad, terras en catering. Groepen die een goedkope accommodatie in België zoeken om te verblijven en overnachten, hebben gelukkig ook wel diverse mogelijkheden. Een vakantieboerderij België met slaapzalen is zeker een goedkope optie terwijl een grote groepsaccommodatie huren in Wallonië ook niet duur hoeft te zijn.


Kerstvakantie weg met groep

Je moet natuurlijk niet een vakantiehuis grote groep België tijdens de Kerstvakantie willen huren. Dan zijn de grote vakantiehuizen en luxe groepsaccommodaties België maximaal geprijsd en is het bijna onmogelijk een goedkoop vakantiehuis grote groep te huren. Kijk ook eens naar grote vakantiehuizen België in de Voerstreek, ook vaak betaalbaar.


roompot groepen banner