Groepshuizen

Groepshuizen zijn vakantiehuizen voor groepen.

Hier vind je groepshuizen in Nederland, België en Luxemburg. Maar je vindt ook groepsvakantiehuizen in Oostenrijk ( wintersport ), Italië, Frankrijk en Duitsland. Als specialist in de verhuur van grote vakantiehuizen en groepsverblijven, weten we als geen ander waar een groepshuis aan moet voldoen. Boek bijvoorbeeld een groepsvakantiehuis voor 22 personen in de Ardennen of een groepsverblijf voor 32 personen in Zeeland. Je kunt ook een groepshuis met privé zwembad huren of een kasteel als groepsaccommodatie.

groepen groepsaccommodaties banner

Grote vakantiehuizen voor groepen

Als je op zoek bent naar groepshuizen voor grote groepen, kom je uit op grote groepsaccommodaties, groepsvakantiehuizen en villa’s. Ook een kasteel of landhuis kan als groepsaccommodatie dienen. Bijzondere groepsaccommodaties vind je in watermolens, vuurtorens en oude kastelen. Ook kunnen gerenoveerde boerderijen prima dienst doen als vakantiehuis voor een grote groep. Op deze website vind je alle types en mogelijkheden. Ook grote vakantiehuizen midden in natuurgebieden zoals in de omgeving van het Drents-Friese Wold of de Ardennen.

Groepshuizen Nederland

Wie een groepshuis in Nederland zoekt, vindt hier het meest uitgebreide aanbod. Van een 30 persoons groepsvakantiehuis Drenthe of een 50 persoons groepsaccommodatie in Noord-Brabant, Overijssel of Friesland. Met bijzonder mooie groepsvakantiehuizen Nederland aan zee. Ook voor een watervilla in Friesland of Noord-Holland. In principe kan je in iedere provincie in Nederland een groot vakantiehuis of groepswoning huren. Een en ander is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van boeken. Hoe groter de groep is, hoe langer er van tevoren geboekt moet worden.

landal zwemparadijs banner

Groepshuizen België

België heeft misschien wel het meest grote en gevarieerde aanbod groepsvakantiehuizen van de hele Benelux. Dat komt niet alleen door de aanwezigheid van de Belgische Ardennen en Belgische Kust maar ook door de grote variatie aan architectuur en bijzondere bouwstijlen. België is een gastvrij land en dat vertaalt zich in hotels en restaurants met een uitstekende keuken en veel mogelijkheden om met een groep uit te gaan eten. Je kunt via deze site een grote groepsaccommodatie België huren of een gezellig groepsvakantiehuis. Er zijn in België en met name de Ardennen ook kastelen en landhuizen te huur voor je vrienden- of familie uitje. Ook voor een goedkoop groepshuis Ardennen.

Groepshuizen Duitsland

Een vriendenweekend of familieweekend in Duitsland vieren? Of een wintersport weekend vieren in het mooie Sauerland met een grote groep? Duitsland biedt vele mogelijkheden om met een grote groep een vakantie of weekendje weg te boeken. Van een wandel- of fietsvakantie tot een wellness groepsreis of langlauf vakantie. Ook worden er veel schoolkampen en werkweken vanuit Nederland in België georganiseerd. Je kunt bij ons een groepsvakantiehuis Duitsland huren voor groepen tot 90 personen maar er zijn ook groepshuizen Duitsland voor groepen van 20, 30, 40 of 50 personen te huur. Ook voor grote groepsaccommodaties Duitsland met zwembad.


Groepshuizen Frankrijk

Frankrijk is ook een gewild vakantieland voor een vakantie met een grote groep. Menige bruiloft wordt gevierd in Frankrijk ook de organisatoren van schoolkampen, vinden Frankrijk aantrekkelijk. Wij verhuren grote vakantiehuizen en grote groepsaccommodaties in Zuid-Frankrijk, Midden Frankrijk en Normandië en Bretagne. Maar ook als je een luxe villa voor een grote groep in Provence of Côte d Ázur zoekt, zit je bij ons goed. Groepshuizen Frankrijk voor 12 tot 40 personen. Kastelen in Frankrijk tot 60 personen.


Groepshuis met zwembad Nederland

Op zoek naar een groepshuis met zwembad in Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland of Utrecht? Wij verhuren in heel Nederland groepshuizen met zwembad. Er zijn ook enkele villa’s en grote vakantiehuizen Nederland met indoorzwembad en Turks Stoombad te huur. Wellness bungalows in Nederland zijn vooral in trek als luxe accommodatie voor een vriendinnenweekend of familieweekend. Maar ook voor single reizen zijn wellness accommodaties ideaal. Je kunt ook een grote groepsaccommodatie met zwembad in Drenthe, Friesland of Waddeneilanden bij ons huren. Zowel voor een vriendenweekend versus familieweekend.

Groepshuis met zwembad België

Op zoek naar een villa, kasteel of landhuis met zwembad in België? Wij verhuren grote vakantiehuizen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, België Luxemburg en in de Hoge en Lage Ardennen. Ook voor het huren van een familie groepshuis met zwembad in de Belgische Ardennen of Luik. Voor een groepshuis met verwarmd buitenzwembad tot een luxe 20 persoons villa met binnenzwembad in het hart van de Ardennen. Je kunt ook een groepsverblijf met zwembad in België huren voor een fietsweekend met je vrienden.


Groepshuizen voor familieweekend

Een familieweekend accommodatie heeft heel andere eisen dan die voor een vriendenweekend, vriendinnenweekend of schoolkamp. Een accommodatie voor een familieweekend moet vooral ruim en sfeervol zijn. Een groot vakantiehuis 8 slaapkamers en open haard is bijvoorbeeld geschikt voor een familieweekend met 14 tot 16 personen. Een open haard in een vakantiehuis, villa of groepsaccommodatie verhoogt de sfeer aanzienlijk. Andere zaken die bij een familieweekend vakantiehuis van belang zijn, zijn de omgeving en de faciliteiten. Een speeltuin voor de kinderen, een zwembad, tuin en sauna verhogen het comfort van familie groepshuizen aanzienlijk. Wij zijn specialist in grote familievakantiehuizen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en hebben ook een groot aanbod mindervalide groepsvakantiehuizen.

plezier met familie

Een kasteel als groepshuis huren

Wie voor een bijzonder vakantie met familie of vrienden gaat, huurt een kasteel als groepsaccommodatie. Meestal worden kastelen in Frankrijk of Duitsland gehuurd in het kader van een trouwfeest maar kastelen kunnen ook uitstekend dienst doen als locatie voor je familie- of vriendenweekend. En een kasteel huren in het kader van een bedrijfsfeest,is ook aan te bevelen. Als je een kasteel zoekt als groepsvakantiehuis, kijk dan met name naar de recreatie faciliteiten. Zo kan je een kasteel Ardennen huren met zwembad, sauna, vergaderruimte, paardenbak, weide en tennisbanen. Zo is er voor ieder wat wils. Paard rijden tijden je familie uitje kan ook heel aantrekkelijk zijn.


Een groepshuis huren voor een vriendinnenweekend

Met je vriendinnen een weekendje weg en op zoek naar een accommodatie die wat extra’s te bieden heeft? Shoppen met je vriendinnen? Als je een grote vriendinnenweekend accommodatie in Nederland of België wilt huren, doe dat dan bij voorkeur in de buurt van een grote stad. Een vriendinnenweekend Maastricht, Antwerpen, Amsterdam of Brussel boeken bijvoorbeeld. Wij hebben een uniek aanbod vriendinnenweekend accommodaties, ook aan zee. Onze tip: Huur een bungalow met privé sauna en jacuzzi. Laat je verwennen met een heerlijke massage of beauty behandeling.

plezier met vriendinnen

In het kader van een teambuilding een vakantiehuis groep huren.

Op zoek naar een groot vakantiehuis in het kader van teambuilding? Als je tijdens een teambuilding weekend een band en vertrouwen met elkaar wilt opbouwen, kan je dat het beste doen via een locatie waar outdoor activiteiten mogelijk zijn. Boek bijvoorbeeld een groot vakantiehuis Ardennen en ga fietsen, kanoën of samen een haardvuur stoken. ga met elkaar een uitdaging aan en stel scherpe doelen. Door met zijn allen aan een bepaald project te werken, leer je elkaar beter kennen en wordt het onderlinge vertrouwen versterkt. Boek een vakantiehuis Ardennen met grote tuin en recreatieruimte. Laat je laptop even thuis. Even één zijn met je collega’s en de natuur werkt goed.

Plezier hebben tijdens je vriendenweekend

Een vakantiehuis grote groep is voor een vriendenweekend vaak onvoldoende. Het succes van je vriendenweekend valt of staat vaak samen met de activiteiten. Samen vliegvissen met je vrienden bijvoorbeeld of raften. Huur een vriendenweekend accommodatie daarom altijd in een groene omgeving maar ook weer niet te ver weg van een grote stad. Als je een vriendenweekend Maastricht boekt bijvoorbeeld, zit je zo in België. Een groepsvakantiehuis voor jouw vriendenweekend huur je voor grote groepen tot wel 40 personen. Eventjes een spannend weekend zonder je partner of kinderen.

groepsaccommodatie met vrienden

Een vakantiehuis grote groep direct aan het water huren

Je kunt bij ons ook een groot vakantiehuis of bungalow direct aan het water huren. Zoals een watervilla aan de Friese Meren. Het voordeel van een watersportvakantie is dat je van veel vrijheid kunt genieten. Zeker als je een watervilla in Nederland huurt, heb je oneindig veel mogelijkheden tot ontspanning. Wat dacht je van surfen, zeilen of duiken??? Of met je vrienden of familie of collega’s genieten van een visvakantie? Aan het water ervaar je de vrijheid en kan je heerlijk relaxen.

Een grote groepsaccommodatie of kampeerboerderij voor schoolkamp huren

Schoolkampen worden vaak in Duitsland, Frankrijk of de Ardennen gehouden. Maar ook de Veluwe staat bekend om de leuke schoolkamp accommodaties. Een grote groepsaccommodatie die als schoolkamp verblijf wordt gehuurd, heeft vaak één of meerdere slaapzalen en een groot buitenterrein met sportvelden. Groepshuizen zijn meestal niet geschikt als schoolkamp verblijf. Ben je als leiding van een basisschool of school voor middelbaar- of hoger onderwijs op zoek naar een geschikte locatie voor een schoolkamp of werkweek? Neem dan contact met ons op. Wij kijken dan samen met jou naar geschikte schoolkamp locaties in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.

roompot groepen banner