Vind hier een vakantiehuis grote groep Nederland.

Een vakantiehuis grote groep 12 tot 60 personen in Nederland huren? Of een groot vakantiehuis Nederland vanaf 8 personen? Wie een vakantiehuis grote groep Nederland zoekt, vindt hier de mooiste accommodaties. Ook voor een vakantiehuis grote groep Nederland met meer dan dan 10 slaapkamers. Zelfs voor grote groepen en vakantiehuizen Nederland met privé zwembad van meer dan 30, 40 of 50 personen.

groepen groepsaccommodaties banner


Iedere groep een geschikt vakantiehuis in Nederland.

Welk type vakantiehuis grote groep Nederland zoeken jullie? Of je nu een vakantiehuis grote groep Nederland met binnenzwembad, sauna en jacuzzi zoekt of een grote vakantieboerderij 80 tot 100 personen Nederland met slaapzaal. Je vindt hier alles soorten vakantiehuizen en grote groepsaccommodaties Nederland. Ook voor een grote vrienden groep of voor reünie met de hele familie. Ook beschikbaar met privé zwembad.


Grote variatie vakantiehuizen en groepsaccommodaties Nederland

Of je nu een goedkoop vakantiehuis grote groep Nederland wilt huren of gaat voor een luxe groepaccommodatie Nederland, je vindt hier het grootste aanbod voor familie- en vrienden groepen. En je kunt hier ook een groepsbungalow Nederland huren. Voor iedere familie- of vrienden groep het juiste vakantiehuis. De meest gewilde provincies voor een groepsvakantie Nederland zijn Drenthe, Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. En natuurlijk Zeeland, voor een vakantiehuis grote groep aan het water.

strandwandeling met familie

Vakantiehuis grote groep Nederland aan de kust.

Voor een weekendje weg aan de Nederlandse kust met een familie- of vrienden groep worden vaak Noord-Holland en Zeeland uitgekozen.
Ook de Waddeneilanden Texel, Ameland en Schiermonnikoog zijn populair bij vrienden- en familie groepen. Zie verder op deze pagina nog een aantal vakantiehuizen grote groepen Nederland aan zee.


Vakantiehuis grote groep Nederland, Zeeland

De één kiest voor de Waddeneilanden, de ander voor een vakantie aan zee Zuid-Holland en weer een ander voor een groepsvakantie Zeeland. Voor diegenen die een groot vakantiehuis Zeeland zoeken, is het goed om te weten dat hele grote groepsaccommodaties aan de Nederlandse kust bijna niet in Zeeland te vinden zijn. Je kunt echter wel een vakantiehuis of villa grote groep Zeeland voor bijvoorbeeld 14, 18, 20 of 22 personen huren.


In Zuid-Holland vakantiehuis grote groep huren

Aan de kust van Zuid-Holland vind je aantrekkelijke plaatsen zoals Scheveningen, Kijkduin, Noordwijk en Katwijk. En het goede nieuws is dat je ook in de omgeving van deze mooi gelegen badplaatsen een groot vakantiehuis Zuid-Holland kunt huren. Zelfs met privé zwembad. Maar ook bijvoorbeeld in de omgeving van De Biesbosch vind je mooie vakantiehuizen voor grote groepen. Een aanrader is bijvoorbeeld dit 16 persoons op vakantiehuis Resort de Biesbosch. Ideaal voor een vrienden- of familieweekend in Zuid-Holland 12, 13, 14, 15 of 16 personen.


Vakantiehuizen grote groepen Noord-Holland

Vakantiehuis Noord-Holland voor groep huren? Noord-Holland is met bekende plaatsen zoals Schoorl, Bergen aan Zee, Texel en Julianadorp aan Zee, ideaal voor een vakantie, midweek of weekendje weg aan zee voor grote vrienden- en familie groepen. Indien je een vakantiehuis Noord-Holland voor 12, 15 of 20 personen wilt huren, kun je terecht op diverse vakantieparken Noord-Holland aan zee, ook met een fijn zwembad. Voor vakantiehuizen aan de kust van Noord-Holland groter dan 20 personen ben je aangewezen op het particuliere aanbod. Maar dat is in Noord-Holland zelfs beschikbaar voor een grote groep van 40, 50 of 60 personen. Daarnaast zijn er grote accommodaties in Texel beschikbaar. Huur bijvoorbeeld dit vakantiehuis Texel 24 personen. Indien je met je vrienden of familie wilt genieten van Texel en de Waddenzee. Misschien eens wadlopen?


Vakantiehuis grote groep Nederland, van Drenthe tot Limburg

Van een luxe familie villa voor 16, 18, 24 tot 40 personen aan de Nederlandse Kust tot een grote groepsaccommodatie met 14, 15 of 16 slaapkamers in Friesland, Drenthe of Limburg. Van grote groepsaccommodaties in Nederland met privé zwembad tot grote bungalows op vakantieparken. Je kunt ook een vakantiehuis grote groep Nederland met zwembad en sauna of jacuzzi huren, ideaal voor een relax weekend Nederland.


vakantie met grote groep familie

Vakantiehuis grote groep Drenthe

Drenthe is zeker wel de meest gewilde provincie van Nederland als het om familie uitjes en vrienden weekend gaat. Een vakantiehuis grote groep huren in Drenthe betekent kiezen voor een particuliere groepsaccommodatie tot 60 personen of een groot vakantiehuis of familie villa op een vakantiepark Drenthe. Indien jullie groep niet groter is dan 20 á 24 personen, is het zeker een overweging om een vakantiehuis grote groep Nederland, Drenthe, bij Landal Aelderholt te boeken. Daar kan je een vakantiehuis grote groep Drenthe tot wel 24 personen huren. Zo een groot vakantiehuis is ideaal voor een familie groep.


Vakantie huis grote groep Limburg

Wie een vakantiehuis grote groep in Limburg of Zuid-Limburg zoekt tot 24 personen, kan niet om Resort Arcen heen. Op dit luxe wellnes park in Limburg, Arcen, vind je luxe wellness bungalows voor groepen. Een aanrader als je van de Limburgse heuvels en de Spa houdt. Vakantiepark Klein Vink is zeker ook een aanrader voor een groepsvakantie Limburg. Ook hier kan je een groepsaccommodatie Limburg of groot vakantiehuis Nederland Zuid-Limburg 24 personen huren.


Vakantiehuis grote groep Noord-Brabant

Noord-Brabant, volgens velen de gezelligste provincie van Nederland. En niet alleen tijdens het carnaval. Als je als vrienden groep voor de gezelligheid kiest en een vakantiehuis grote groep zoekt, is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden in Noord-Brabant te onderzoeken. Zeker ook als je een groot vakantiehuis Nederland met bar en biertap zoekt. Vind hier je vakantiehuis grote groep Noord-Brabant


plezier met familie

Vakantiehuizen grote groepen Nederland 10 tot 20 personen.

Indien je een vakantiehuis grote groep Nederland wilt huren voor een weekendje weg met 10 tot 20 personen, is er een uitgebreide keuze. Het is bijvoorbeeld mogelijk een groot vakantiehuis Nederland 14, 16 of 18 personen met zwembad, sauna, aan zee te huren. Je kunt in deze categorie een particulier vakantiehuis Nederland huren of gaan voor een grote vakantiebungalow of villa op een luxe vakantiepark. Een familiebungalow huren is ook een optie.


Grote vakantiehuizen Nederland 20 tot 30 personen

Wie een vakantiehuis voor een grote groep in Nederland zoekt voor 20 tot 30 personen, heeft nog steeds ruime mogelijkheden. Je kunt via ons een 20, 22, 24, 28 of 30 persoons vakantiewoning in Drenthe, Gelderland, Overijssel of Limburg huren maar aan de Nederlandse kust zijn ook volop mogelijkheden. Wat dacht je van een vakantiehuis 18 of 20 personen op Texel, Ameland of Terschelling? Of een villa aan het water 12 tot 20 personen met aanlegsteiger voor de boot? Aan de Friese Meren bijvoorbeeld?


Vakantiehuis grote groep Nederland 30 tot 40 personen

Wie een groot vakantiehuis Nederland voor 30, 32, 34, 36 of 38 personen wil huren, kan kiezen uit een aanbod van bijna 100 unieke accommodaties voor groepen. Hierbij heb je de mogelijkheid een groepsaccommodatie of vakantienboerderij te huren. Accommodaties voor groepen 30 tot 40 personen Nederland vind je met name in Gelderland, Drenthe en Overijssel.


Grote groepshuizen Nederland 40 tot 50 personen

Voor een weekendje weg Nederland met een grote groep 40 tot 50 personen, huur je een groepshuis, groepsaccommodatie of groot vakantiehuis. Het aanbod grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties Nederland 40 tot 50 personen is beperkt. Als je een familieweekend- en vriendenweekend accommodatie Nederland voor een grote groep 40 tot 50 personen wilt huren, is het zaak deze tenminste 3 maanden voor vertrek te reserveren.


Accommodaties grote groepen Nederland 50 tot 100 personen.

In Nederland vind je een 30 tot 40 accommodaties met een bedden capaciteit voor 50 tot 100 personen. Als je een grote groepsaccommodatie Nederland zoekt voor 60, 70, 80, 90 of 100 personen, is het zaak deze tenminste 6 maanden voor het uitje of evenement te reserveren.


Grote groepsaccommmodaties Nederland voor groepen groter dan 100 personen.

Een evenement of weekendje weg Nederland met een groep groter dan 100 personen? Als je met een groep van meer dan 100 personen in een grote groepsaccommodatie Nederland wilt overnachten, is de keuze aanzienlijk beperkter dan met een weekendje weg Nederland met minder dan 100 personen. Het aantal grote groepsaccommodaties met een capaciteit van meer dan 100 personen, is beperkt. Boek daarom je grote groepsaccommodatie Nederland tenminste een jaar vooraf. Dat biedt je de hoogste mate van zekerheid een weekend met een hele grote groep in Nederland te kunnen organiseren. Je kunt zo een grote groepsaccommodatie Nederland op basis van zelfvoorziening huren of een cateraar inschakelen. Er zijn ook koks die op locatie kunnen koken en gespecialiseerd zijn in het bereiden van maaltijden voor grote groepen.


Voor iedere grote groep juiste vakantiehuis

Voor iedere groep is er wel een groot vakantiehuis in Nederland te vinden die perfect aansluit op de wensen van de groep. Er zijn ook grote vakantiehuizen Nederland voor mindervalide groepen te huur. En natuurlijk kan je hier een vakantiehuis Nederland met tafeltennistafel voor een vriendengroep huren.

vakantiehuis grote groep

Luxe groepsaccommodatie Nederland huren voor grote groep?

Het aanbod luxe groepsaccommodaties in Nederland is groot. Indien je een echt luxe groepsaccommodatie in Nederland zoekt voor een grote groep van 30 tot 70 personen, wordt de spoeling wat dunner. Op deze pagina presenteren wij een aantal grote groepsaccommodaties Nederland voor groepen van 30 tot 60 personen. Je vindt hier ook luxe groepshuizen Nederland met privé zwembad, sauna en jacuzzi. En hier vind je vakantiehuizen Nederland voor grote groepen.


Op zoek naar goedkoop vakantiehuis grote groep?

Grote vakantiehuizen in Nederland hoeven niet definitie duur te zijn. De faciliteiten en ligging van de accommodatie is in hoofdzaak bepalend voor de hoogte van de huurprijs. Indien je bijvoorbeeld een vriendenweekend in Nederland organiseert voor een groep van 30 personen, kan je bij ons een vriendenweekend accommodatie huren voor onder de 1.000 euro. Voor een schoolkamp in Nederland kan je een goedkope vakantieboerderij huren en voor een familieweekend een last minute groepsaccommodatie.


Zie actuele aanbiedingen

Op zoek naar een acccommodatie voor een grote groep binnen Nederland welk niet zo duur is? Kijk naar de actuele aanbiedingen en boek je grote vakantiehuis in Nederland voordelig. Een vakantiehuis grote groep hoeft niet duur te zijn. Dat geldt zeker ook voor last minute aanbiedingen grote groepen.

groepsfoto

Vakantiehuis grote groep Nederland aan zee.

Wie zijn familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend aan zee wil vieren, heeft in Nederland een beperkte keuze in grote accommodaties. Wij hebben een selectie gemaakt van vakantiehuizen voor grote groepen aan zee in Nederland. Van een groot vakantiehuis aan zee voor 22 personen in Noord-Holland tot een grote groepsaccommodatie voor 50, 60 of 70 personen in Zeeland. Reserveer een vakantiehuis grote groep aan zee tenminste 6 maanden voor vertrek. Dit geldt ook voor grote vakantiehuizen aan zee in Italië, Frankrijk, Portugal en andere landen aan de kust. Je kunt bij ons ook een particulier vakantiehuis met jacuzzi huren.


Luxe villa grote groep met privé zwembad huren

Op zoek naar een luxe vakantiehuis in Nederland voor grote groep met privé zwembad? Er zijn grote vakantiehuizen en luxe villa’s in Nederland met eigen zwembad te huur voor grote groepen tot wel 60 personen. Je kunt ook een luxe villa in Nederland met privé zwembad voor een groep huren. Er zijn enkele grote groepsaccommodaties met verwarmd binnenzwembad en privé sauna in Nederland te huur. Ook voor een verwen weekend met vriendinnen. Je kunt ook een vakantiehuis met binnenzwembad voor 22 personen boeken. Ideaal voor een luxe wellness vakantie met een groep.


Luxe vakantiehuis met prive zwembad

Waar moet je bij het reserveren van een vakantiehuis grote groep Nederland op letten?

Indien je een vakantiehuis grote groep Nederland wilt boeken, zijn er een aantal puntjes waar je rekening mee moet houden. Zo moet je altijd een borg betalen als zekerheid voor de verhuurder en krijg je vaak te maken met verplichte kosten zoals schoonmaak en huur beddengoed. Tegenwoordig kan je de meeste grote vakantiehuizen contactloos huren


Huisdieren en jouw boekingsbevestiging.

Als je een vakantiehuis grote groep Nederland hebt geboekt, is het belangrijk om na te kijken of op de huurovereenkomst staat opgenomen dat huisdieren zijn toegestaan. Verder is het zaak in voorkomende gevallen de groepsaccommodatie, vakantieboerderij of grote vakantiewoning vóór het reserveren te bezichtigen. Een aanvraag tot bezichtiging van een vakantiewoning voor een grote groep Nederland kan via het contactformulier van de aanbieder of via ons contactformulier. Een groot vakantiehuis Nederland bezichtigen vóór het boeken, is meestal alleen mogelijk indien je een optie neemt. De meeste groepen huren hun vakantiehuis grote groep Nederland online en zonder bezichtiging vooraf. Deze grote vakantiehuizen groepen zijn soms helemaal huisdiervrij.


roompot groepen banner