Groepsaccommodatie sportvereniging

Vind hier je ideale groepsaccommodatie sportvereniging.

Ben je voor je sportvereniging op zoek naar een grote groepsaccommodatie in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk? Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie met sportvelden in de Ardennen, Drenthe, Overijssel of Gelderland?

groepen groepsaccommodaties banner

Wij hebben de mooiste groepsaccommodaties voor sportverenigingen voor je op een rij gezet. Als je wilt overnachten met een vriendengroep, schoolkamp of vereniging tot 80 personen. De vakantieboerderijen, groepsverblijven en kampeerboerderijen op deze pagina zijn meestal ook geschikt voor jongerengroepen en verengingen met een educatief karakter zoals muziekschool, muziekvereniging of toneelvereniging. Soms is er aan jouw grote groepsaccommodatie een zaal verbonden voor recreatie activiteiten.


landal zwemparadijs banner

Vakantieboerderij huren voor je vereniging

Je kunt ook een vakantieboerderij huren voor het uitje met de vereniging. Huur een vakantieboerderij Limburg als je ook een uitstapje wilt maken naar Antwerpen of Brugge en boek een vakantieboerderij in de Achterhoek ( Gelderland ) als je het leuk vindt om wat plaatsen in Duitsland te verkennen. Je kunt ook een vakantieboerderij met zwembad, sauna, tafeltennistafel en poolbiljart huren.


Je groepsaccommodatie sportvereniging is altijd uniek.

Een groepsaccommodatie voor een sportvereniging zoals voetbalvereniging, volleybalvereniging, hockyvereniging of atletiekvereniging kan ook een voormalig klooster of kasteel zijn. Meestal gaat het om verbouwde boerderijen of kampeerboerderijen. Soms heeft zo een grote groepsaccommodatie of verbouwde vakantieboerderij één of meer slaapzalen. Soms betreft het luxe vakantieverblijven waarbij iedereen en eigen slaapkamer en badkamer heeft. Dat laatste is aantrekkelijk als e als senioren sportvereniging een weekendje weg wilt. Voor jeu de boules te spelen bijvoorbeeld.


Groepsaccommodaties en vakantiehuizen voor grote groepen

Het huren van een vakantieboerderij met sportveld, tafeltennistafel en poolbiljart, kan ook heel aantrekkelijk zijn voor een uitje met de vereniging. Zeker als de groep uit jongeren bestaat, zal de tafeltennistafel en poolbiljart worden gewaardeerd. Huur een vakantieboerderij in Limburg als je ook een uitstapje wil maken naar België of een vakantieboerderij Achterhoek als je een dagje Duitsland wil doen. Je kunt ook een vakantieboerderij met zwembad huren voor een grote groep.


apres ski

Op zoek naar een grote groepsaccommodatie met sportveld in Nederland of België? Een groepsaccommodatie met minimaal 40 slaapplaatsen en op basis van zelfvoorziening? Je vindt in Nederland en België diverse grote groepsaccommodaties die bedoeld zijn voor groepen van 30 tot 60 personen. Er zijn echter voor hele grote groepen nog grotere groepsaccommodaties beschikbaar. Boek bijvoorbeeld een grote groepsaccommodatie met voetbalveld en volleybalveld in Limburg, Ardennen of Brabant en ontdek dat samen sporten en slapen best gezellig is. Professionele sportverenigingen slaan natuurlijk een trainingskamp op in de buurt van de zee en huren een grote groepsaccommodatie met zwembad, sauna en jacuzzi.


Uitstekende trainingsfaciliteiten voor sportverenigingen.

Er zijn in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland diverse grote groepsaccommodaties te huren met uitstekende trainingsfaciliteiten zoals krachthonk, fitness faciliteiten, zwembad en hardloopbaan. Ook zijn er grote groepsaccommodaties met kunstgras sportvelden te huur en met indoor- en outdoor faciliteiten. Kortom, als je als sportvereniging een groepsaccommodatie zoekt voor een sportweek, trainingskamp of weekendje weg zijn er binnen de Benelux volop mogelijkheden. Overigens kan je voor sportieve uitjes voor groepen tot 12 personen ook kiezen voor een groot vakantiehuis met sport mogelijkheden. Voor groepen van 12 tot 20 personen, boek je een vakantiehuis voor een grote groep.


roompot groepen banner