Groot vakantiehuis 24 personen met zwembad huren

Boek hier een groot vakantiehuis 24 personen met zwembad.

Wie een groot vakantiehuis 24 personen met zwembad zoekt, vindt hier het grootste aanbod. Deze vakantiehuizen voor grote groepen in Nederland of België hebben een privé buitenzwembad of binnenzwembad. Het zijn in de regel particuliere vakantiehuizen voor groepen.
Je kunt ze voor een weekend, lang weekend, midweek of andere vakantie periode huren.

groepen groepsaccommodaties banner

Groot vakantiehuis met zwembad huren in Nederland

In Nederland vind je veel particuliere vakantiehuizen met privé zwembad. In de categorie “grote vakantiehuizen 24 personen met zwembad” vind je deze met name in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Drenthe en Noord-Holland. Het is ook mogelijk een 24 persoons vakantiehuis met zwembad aan zee te huren. Aan de Nederlandse kust vind je ook veel luxe vakantievilla’s. Je kunt hier onze particuliere vakantiehuizen voor groepen vinden


landal zwemparadijs banner

Grote vakantiehuizen 24 personen met privé zwembad België

Je kunt zeker in de Belgische Ardennen een chalet, villa of groot vakantiehuis 24 personen met zwembad huren. Nergens anders in Europa vind je zoveel grote vakantiehuizen met privé zwembad in de Belgische Ardennen. Maar ook elders in België vind je vakantiehuizen met zwembad voor grote groepen. In Belgisch-Limburg, Belgisch-Luxemburg en Oost-Vlaanderen vind je ook verbouwde vakantieboerderijen met zwembad. Aan de Belgische kust vind je ook diverse vakantieparken met zwembad.


Veel van deze grote vakantiehuizen met zwembad hebben meerdere wellness faciliteiten

In 9 van de 10 gevallen hebben grote vakantiehuizen met eigen zwembad ook faciliteiten zoals privé sauna, hottub, whirlpool of buitenjacuzzi. Dat is ook van toepassing op wellnes bungalows voor 24 personen. Het is ook mogelijk een luxe villa voor 24 of 26 personen met eigen zwembad, infraroodsauna en buitenjacuzzi te reserveren. Voor een unieke wellness ervaring.

zwembad plezier

Toch liever een groot vakantiehuis 24 personen op park huren?

De grote vakantiehuizen voor 24 en meer personen op deze website zijn veelal particuliere eigendom. Het kan natuurlijk zijn dat je liever een groot vakantiehuis of familie bungalow huurt op een vakantiepark met zwembad. Dat is ook mogelijk. Kijk dan eens naar de mogelijkheden welke Roompot Vakantieparken en Landal GreenParks groepen biedt. Op die parken zijn enkele grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor groepen van 24 personen te huur.


Vakantieparken met subtropisch zwembad

Je kunt ook een vakantiehuis grote groep huren op een vakantiepark met subtropisch zwembad. Vaak vind je op deze luxe wellness vakantieparken ook villa’s of grote vakantiehuize met privé sauna voor groepen. De meeste van deze parken hebben geen accommodaties voor grote groepen van 24 personen. Je kunt er echter als grote groep van 24 personen bijvoorbeeld wel 2 vakantiehuizen voor 12 personen huren of 3 vakantiehuizen van ieder 8 personen.

binnenzwembad zwemparadijs

Grote vakantiehuizen 24 tot 30 personen met privé binnenzwembad

Het ultieme vrienden- of familieweekend vier je natuurlijk in een groot vakantiehuis of villa met binnenzwembad. Indien je een 24, 26 of 28 persoons vakantiehuis met binnenzwembad en 8, 9, 10 of meer slaapkamers zoekt, kan je kiezen uit vele accommodaties. In het geval je een villa aan zee voor 24 personen met binnenzwembad zoekt, is het aanbod schaars. In met name de Belgische Ardennen en diverse provincies in Nederland vind je een groot aanbod accommodaties met binnenzwembad en sauna voor grote groepen.


Vakantiehuis grote groep in het bos huren?

Wij hebben een groot aantal vakantiehuizen in het bos geselecteerd. Een groot vakantiehuis in het bos is bijvoorbeeld geschikt als accommodatie voor natuurvrienden, wandelgroepen en vogelaars. Maar een groot vakantiehuis in de natuur is ook aantrekkelijk in het kader van een familieweekend of actief vrienden uitje. Er zijn enkele grote vakantiehuizen met privé zwembad in het bos te huur. Ook enkele voor groepen van 24 personen.


Grote vakantiehuizen met speeltoestellen

Voor een familieweekend met kinderen, boek je bij voorkeur een groot vakantiehuis met speeltoestellen. Een zwembad in of bij een vakantiehuis is geweldig maar kinderen moeten ook buiten kunnen spelen. Wat dacht je van het huren van een vakantiehuis 24 personen met zwembad en trampoline? In zowel Nederland als België zijn vakantiehuizen voor grote groepen met trampoline en andere speeltoestellen voor kinderen te huur.


Kasteel met eigen zwembad huren?

Een laatste tip voor een leuk weekendje weg met een vrienden- of familie groep. Indien je een weekend in stijl wilt doorbrengen, denk dan eens aan het huren van een echt kasteel met zwembad. Met name in de Belgische Ardennen vind je nog authentieke kastelen met zwembad. Soms zijn deze kastelen Ardennen zelfs geschikt als trouw locatie. Je kunt hier een overzicht vinden van kastelen in de Ardennen met privé zwembad
die verhuurd worden voor familie weekenden, trouwfeesten, bedrijfsuitjes en vriendengroepen. Daar zitten ook kastelen en landhuizen met zwembad bij voor groepen van 24 personen.


roompot groepen banner