Vakantiehuizen grote gezinnen

Hier vind je grote vakantiehuizen voor grote gezinnen

Een vakantiehuis groot gezin vanaf 6 personen tot wel 14 á 18 personen.
Vind vakantiehuizen grote gezinnen particulier of boek een groepsbungalow of familie villa op een gezins vakantiepark.

groepen groepsaccommodaties banner

Vakantiehuis groot gezin, zo gevonden en geboekt.

Volop vakantiehuizen grote gezinnen. Als je met een groot gezin op vakantie wilt gaan, is het belangrijk een vakantiehuis te vinden wat ruim genoeg is, voldoende slaapkamers heeft en daarnaast privacy biedt. Zeker als er tienerkinderen mee gaan, is voldoende ruimte en ontspanningsmogelijkheden een “must. Op deze website vind je grote vakantiehuizen en familiehuizen voor grote gezinnen. Het is in deze huizen vaak ook mogelijk om samen met 2 of 3 gezinnen vakantie te vieren. Het meest ideaal is om een vakantiehuis groot gezin met slaapkamers met eigen sanitair te boeken. Eventueel slapen er 2 of 3 kinderen op één slaapkamer.

familievilla buiten eten

landal zwemparadijs banner

Vakantiehuis groot gezin Veluwe boeken

Op de Veluwe vind je vele vakantieparken en vakantiehuizen voor grote gezinnen. En je vindt op de Veluwe ook diverse Christelijke vakantieparken waaronder Familiehuis Nunspeet. Bij dit vakantiepark aan de rand van de Veluwemeer kan je een watervilla huren of vakantiehuis groot gezin nabij het water. Familiehuis Nunspeet is een voorbeeld van een Christelijk vakantiepark Veluwe waar de zondagsrust gerespecteerd wordt.

Grote vakantiehuizen gezinnen 6 tot 14 personen

We spreken over een groot vakantiehuis indien die tenminste geschikt is voor 6 personen en voor maximaal 14 personen. Zodra je met een grote groep gaat en deze groep bestaat uit 14 of meer personen, spreken we eerder over een groepsverblijf, groepsaccommodatie of groepshuis. Je kunt via deze site ook een grote groepsaccommodatie in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland huren. Dat type accommodatie is meer bedoeld voor grote vrienden groepen of familieweekend uitjes.

vakantie met grote groep familie

Vakantiehuizen voor grote gezinnen Nederland

In Nederland vind je volop grote vakantiehuizen. Het is voor een vakantie met 2 of 3 gezinnen ook mogelijk een bungalow of vakantiewoning met 2 huiskamers te huren. Ideaal als je met je eigen gezin vakantie wilt vieren en tegelijkertijd de gezelligheid van vrienden of familie wilt ervaren. Je vindt vakantiehuizen grote gezinnen in héél Nederland, er zijn ook grote vakantiehuizen te huur voor groepen direct aan het water en zelfs op minder dan 300 meter van zee. Onze tip” boek een strandvakantie met je vrienden of familie in Zeeland. Met name in Walcheren vind je nog brede stranden en voldoende ruimte.

Grote vakantiehuizen met zwembad

Als groot gezin is het ideaal om een groot vakantiehuis te huren met zwembad. Dit kan een privé zwembad zijn of een gemeenschappelijk zwembad op een vakantiepark. Je kunt er ook voor kiezen een familie bungalow voor een grote groep te huren bij een bungalowpark met binnenzwembad en binnen speeltuin. Ideaal als je met een groot gezin op vakantie gaat in de voorjaars- of herfstvakantie.


accommodatie met prive zwembad

Vakantiehuis groot gezin in België huren

Op zoek naar een 6, 8 of 10 persoons vakantiehuis of chalet in België? In België en met name de Ardennen vind je veel grote vakantiehuizen, chalets en groepshuizen. De Ardennen zijn met name geschikt voor een actieve vakantie. Je kunt in de Ardennen ook vakantiehuizen met omheinde tuin en sauna en jacuzzi huren. Een groot vakantiehuis Ardennen met 4, 5 of 6 slaapkamers is via deze site ook te huur. Maar je kunt hier ook een 12, 14 of 16 persoons vakantiewoning Ardennen met 7 slaapkamers en 6 badkamers huren. Voor gezinnen met oudere kinderen, je kunt ook een groot vakantiehuis België met tafeltennistafel en poolbiljart huren.

Vakantiehuis met zwembad voor groot gezin huren

Het meest ideale is om een groot vakantiehuis met verwarmd zwembad te huren voor een vakantie met je hele gezin. Huur dan wel een grote vakantiewoning met groot en verwarmd zwembad en overtuig jezelf ervan dat het privé zwembad geopend is in de door jullie gehuurde periode. Vakantiehuizen voor grote groepen met privé zwembad zijn via deze site in Nederland, België en de hele Benelux te huur maar ook in landen als Spanje en Italië kan je een groot vakantiehuis met privé zwembad huren.

familie en vrienden op vakantie

Grote vakantiehuizen 18 personen

Met 3 grote gezinnen op vakantie en op zoek naar grote vakantiehuizen voor 18 personen? Boek dan een groot vakantiehuis met tenminste 10 slaapkamers met eigen sanitair. Zeker als je niet dagelijks bij elkaar bent, is ruimte en privacy ontzettend belangrijk. Het mooiste zou zijn als je een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie kunt vinden met 3 of meer verdiepingen en ieder gezin zijn eigen verdieping heeft. Het eten kan dan gezamenlijk in de eetzaal. Je vindt een dergelijke accommodatie in voormalige hotels die nu doen als vakantieverblijf voor grote groepen.

roompot groepen banner