Vriendenweekend grote groep

Een vriendenweekend met een grote groep boeken

Met een grote groep vrienden op pad gaan? Stel, je wilt met een 20 tot 24 vrienden een weekendje weg. Best een grote vriendengroep wel. En je wilt met die grote groep ook nog eens een vriendenweekend inclusief overnachting boeken. En samen eten en leuke dingen doen? Hoe pak je dat nu aan en waar moet je op letten?

groepen groepsaccommodaties banner

Hoe groter de groep hoe moeilijker de organisatie

all inclusive boeken. Als je met 10, 20 of 30 vrienden een weekendje weg gaat, is all inclusive onbetaalbaar en bijna onmogelijk. Dan kan je beter een vakantiehuis grote groep huren op basis van zelfvoorziening of kijken of er een vakantieboerderij voor je vrienden groep beschikbaar is.

vakantiehuis grote groep

landal zwemparadijs banner

Vakantiehuis grote groep wintersport huren

Wintersport in Duitsland of België is zeker ook mogelijk voor vrienden groepen. En wintersport vriendenweekend grote groep organiseren is echter pittig, zelfs als je maar meet 10 of 12 vrienden een wintersport weekend boekt. Lees hier alles over het huren van een wintersport accommodatie voor een grote groep of vriendenweekend in de sneeuw.

wintersport met vrienden

Vakantiehuis grote groep huren voor vriendenweekend

Zoals je elders op deze site hebt kunnen lezen, indien je een vakantiehuis vriendengroep voor een grote groep wilt huren, vind je deze hier. Aan een vakantiehuis grote groep voor een vriendenweekend worden doorgaans andere eisen en voorwaarden gestel. Bij voorkeur een groot en volledig vrijstaand vakantiehuis particulier voor een grote groep huren en met gratis internet, tv, bar en eventueel thuisbioscoop. En, als je met een grote groep een fietsvakantie Nederland wilt boeken, is het fijn als er voldoende stallingsmogelijkheden zijn voor alle fietsen. Overigens, zorg bij een fietsvakantie grote groep ook voor voldoende reserveonderdelen en vooral extra fietsbanden. De kans dat je tijdens een fietstocht een lekke band krijgt, is groot.

groepsaccommodatie met bioscoop

Vakantieparken Nederland vrienden groepen

Maar ook op een aantal vakantieparken in Nederland vind je ook grote vakantiehuizen voor vrienden groepen. Kijk maar eens naar Landal Aelderholt in Drenthe waar je voor je vriendenweekend Nederland met een grote groep een groepsaccommodatie 24 personen kunt huren. Ideaal voor een vriendenweekend grote groep Nederland.

roompot groepen banner