Kampeerboerderij tot kasteel

Je kunt bij ons een kampeerboerderij tot kasteel boeken. Accommodaties voor grote groepen tot wel 70 personen. Het is afhankelijk van het soort evenement, wel type accommodatie bij je uitje past. Voor een familieweekend met een grote groep bijvoorbeeld heb je een luxe vakantiehuis grote groep nodig met veel faciliteiten en een mooie ligging terwijl voor een schoolkamp een grote groepsaccommodatie met slaapzaal voldoende kan zijn. Het valt niet mee echt grote accommodaties te vinden. Een grote groepsaccommodatie in Nederland of België voor 100 of 120 personen bijvoorbeeld. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste accommodatie. Van een kasteel in de Ardennen voor een trouwfeest tot een kampeerboerderij voor eens schoolkamp in Duitsland, Nederland of Frankrijk. Neem bij vragen contact met ons op.

Alle accommodaties grote groepen hebben minimaal 8 slaapkamers.

Van groot vakantiehuis tot grote groepsaccommodatie en van kampeerboerderij tot kasteel. Wij hebben op deze website alleen maar grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties geselecteerd welke over minimaal 8 slaapkamers beschikken. Er zijn echter ook grote groepsaccommodaties met 15, 16 of 18 slaapkamers en grote vakantiehuizen 9, 10 of 11 slaapkamers te huur. Bij ieder accommodatie voor een grote groep staat vermeld wat het aantal slaapkamers, toiletten en badkamers is. Erg handig bij het organiseren van een vriendenweekend, single weekend, familie uitje of personeelsfeest waarbij overnacht gaat worden. Zo vind je snel het ideale vakantiehuis grote groep.

Zoek je een specifiek vakantiehuis grote groep?

Ben je op zoek naar een grote accommodatie welke over specifieke eigenschappen moet beschikken? Een groot vakantiehuis met tillift voor mindervaliden bijvoorbeeld of een grote villa in de buurt van een golfterrein of visvijver? Niet alle informatie over onze grote vakantiehuizen en grote groepsaccommodaties is binnen een paar tellen te vinden. Als je een grote vakantiewoning, villa, landhuis of kasteel zoekt met bepaalde faciliteiten, laat het ons weten. Wij zoeken graag met jullie mee naar de meest geschikte accommodatie. Of je nu naar een wintersport chalet in Zwitserland, kasteel in Frankrijk of landhuis in Italië zoekt, wij zijn je graag van dienst.

Meestal mogelijk optie te nemen op vakantiehuizen voor grote groepen

Indien je een trouwfeest, vriendenweekend of personeelsuitje organiseert en je zoekt een groot vakantiehuis om in te kunnen feesten en overnachten, heb je tijd nodig om te kunnen beslissen welke van de geselecteerde accommodaties het meest geschikt is voor een verblijf met een grote groep. Van kampeerboerderij tot kasteel en van groot vakantiehuis tot luxe villa, er is tijd nodig om met elkaar te kunnen overleggen. In dit soort situaties is het nemen van een optie interessant. Je reserveert het grote vakantiehuis, kasteel of landhuis voor maximaal 48 uur zonder verdere verplichtingen. Je neemt er een optie op. Bij iedere accommodatie grote groep staat vermeld of er een optie mogelijk is. Je kunt op maximaal 3 grote vakantiehuizen of grote groepsaccommodaties tegelijkertijd een vrijblijvende optie nemen. Binnen die periode van 48 uur moet je dan als groep een beslissing nemen welk accommodatie het gaat worden en kan je de vrijblijvende optie omzetten in een definitieve reservering.