Groepsaccommodatie Lokeren – België – Oost-Vlaanderen – 350 personen

1,924.00

Bij deze groepsaccommodatie kun je met z’n allen op kamp tussen de velden en weides en tegelijkertijd genieten van de dieren. Hangbuikzwijntjes, dwerggeiten, quessant schaapjes pony’s etc; je knuffelt het hier allemaal!

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: GR7751 Categorieën: , ,

Beschrijving

Koeien in de wei zien staan is in Nederland niet zo bijzonder. Maar tussen de koeien in de wei staan en zelfs slapen, dat maak je niet zo vaak mee. Bij dit jeugdverblijf voor scholen, jeugdverenigingen, zorggroepen jeugd en jeugd sportgroepen beleef je het! Voor groepen tot 150 personen. Wanneer er eigen tenten worden meegenomen kan het aantal uitgebreid worden naar 350 personen.

Groepsaccommodatie Lokeren - België - Oost-Vlaanderen - 350 personen slaapzaal

Een groepsaccommodatie in België speciaal voor jeugdgroepen

Bij deze groepsaccommodatie kun je met z’n allen op kamp tussen de velden en weides en tegelijkertijd genieten van de dieren. Hangbuikzwijntjes, dwerggeiten, quessant schaapjes pony’s, brahma kippen, parkieten en Vlaamse reuzenkonijnen; je knuffelt het hier allemaal! Het verblijf is op basis van zelfverzorging en eigen eindschoonmaak, hoewel je dit aan de eigenaar mag overlaten tegen betaling. Koken kan in de volledig uitgeruste keuken, welke ook een diepvries en grote koelcel heeft.

Groepsaccommodatie Lokeren - België - Oost-Vlaanderen - 350 personen keuken

Voor 60 personen is er een bed, kussen en deken beschikbaar. Is de groep groter dan dien je daarvoor eigen luchtbed/matras/deken/kussen mee te nemen. In totaal zijn er 15 douches (1 ruimte) en 14 toiletten. Oh … en aan leuke activiteiten ontbreekt hier ook zeker niet, want er is de mogelijkheid om  paintbal te spelen! Paintball: 22 uitrusting voor jongeren vanaf 14 jaar en 20 uitrustingen voor jongeren tot 14 jaar Er is voldoende speelruimte buiten op de weides. Kinderen komen hier niets te kort!

Groepsaccommodatie Lokeren - België - Oost-Vlaanderen - 350 personen doucheruimte

Met de hele groep een dagje zwemmen

Deze groepsaccommodatie is gelegen op 6 km met een wandelpad dat start in centrum Lokeren en loopt langs de Durme. Overmere donk met recreatievijver en zwemvijver bevind zich op 6 km, beiden ook bereikbaar met de bus of de fiets!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Personen

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,