Vakantiehuis grote groep aan water

Een vakantiehuis grote groep aan het water huren.

Mogelijkheden om zo een groepsverblijf aan vaar- of viswater te huren. Ook voor huren vakantiehuis grote groep aan water inclusief sloep. Huur een particulier vakantiehuis grote groep aan het water of kies voor een groepshuis bij een vakantiepark aan het water.

groepen groepsaccommodaties banner


Vakantiehuis met aanlegsteiger huren grote groepen

Groepen die van watersport houden, boeken een groepsaccommodatie of vakantiehuis grote groep met aanlegsteiger. Zo een aanlegsteiger kan voor algemeen gebruik zijn maar er zijn ook vakantiehuizen voor grote groepen te huur met privé aanlegsteiger. dan heb je de mogelijkheid een boot of sloep bij je eigen watervilla, groepsaccommodatie aan het water of ander groepsverblijf aan het water aan te meren. Meer luxe en gemak tijdens jullie groepsvakantie aan het water.


Sloep aan een privé aanlegsteiger

Vakantiehuis grote groep met sloepverhuur

Er zijn diverse grote vakantiehuizen aan het water met boot of sloep te huur en in een aantal gevallen is het zelfs mogelijk een vakantiehuis grote groep aan het water inclusief gebruik sloep te huren. Deze mogelijkheden zijn er meestal niet voor jongeren- en feestgroepen. Dus niet voor jongeren vakanties in het algemeen. Wel voor vrienden- en familie groepen. Een vakantie met een groep aan en op het water vieren, is een bijzonder leuke ervaring. Je huurt je vakantiehuis grote groep met sloep via één boeking.


vissen met zoon op een grote vissteiger

Vakantiehuis grote groep aan viswater huren

Veel van onze accommodaties aan het water voor grote groepen liggen aan een viswater. Dat biedt je de mogelijkheid om vanuit je vakantiehuis grote groep aan het water een visweekend of visvakantie te houden. Het meest ideale is als zo een groepsaccommodatie aan een viswater over een vissteiger of aanlegsteiger beschikt maar met een terras aan het water of visvlonder kom je ook al een heel eind. Sommige vakantieparken aan een viswater verhuren of verkopen ook hengels en visgerei.


In Friesland een vakantiehuis grote groep aan water huren

Friesland is de meest waterrijke provincie van Nederland en watersport aan de Friese Meren is een internationaal begrip. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel grote vakantiehuizen aan het water in Nederland in Friesland liggen. Je hebt bij ons diverse mogelijkheden een vakantiehuis Friesland grote groep aan een vaar- of viswater te huren. Ook beschikbaar bij enkel vakantieparken Friesland aan het water met verhuur watervilla’s, groepshuizen en groepsaccommodaties Friese Meren met aanleg- of vissteiger.


boot bij aanlegsteiger

Watervilla grote groep huren

En tenslotte, voor een luxe vakantie direct aan het water, kan je als grote groep ook een watervilla huren. De meeste watervilla’s voor groet groepen hebben een overnachtingscapaciteit van 10, 12 á 14 personen. Indien je 2 van deze grote watervilla’s vlak bij elkaar of naast elkaar huurt, kan je er met een groep verblijven tot wel 24 á 28 personen. Een groepsaccommodatie aan het water huren, voor kleine en grote groepen aantrekkelijk.


roompot groepen banner